tiistai 15. syyskuuta 2015

Micheliniä koko kansalle!

Sinä, juurikin sinä, joka olet matkaamassa Ranskaan 21.9.-4.10. välisenä aikana. Nyt tarkkana!

Ranskassa järjestetään jo kuudetta kertaa upea Tous au restaurant -tapahtuma, jonka myötä useat paikalliset huippuravintolat avaavat ovensa kansalle. Teemana on "Votre invité est notre invité" eli kevyesti suomennettuna vieraasi on meidän vieraamme. Ravintolat tarjoavat kaksi menua yhden hinnalla. Mukana on hyvinkin nimekkäitä Ranskalaisia huippuravintoloita ja keittiömestareita, joten diili on ehdottomasti loistava. Maistelumenun fiilikseen ei ihan kuitenkaan päästä vaan kyseessä on kolmen ruokalajin ja viinilasillisen setti.

Tapahtuman idea on kerrassaan loistava: tavoitteena on madaltaa ihmisten kynnystä kokeilla fine diningia ja saattaa ihmisiä huippugastronomian pariin. Ärsyttävän hurmaava idea! Tekisi mieli hypätä koneeseen ja hurauttaa Ranskaan....kolmannen kerran tänä vuonna. Äh. Turha sitä on kiistää, ranskalainen keittiö on tämän kaksikon ehdoton heikko kohta.

Aseta siis nettiselain oikealle taajuudelle ja klikkaa pöytävaraukset kuntoon jo tänään. Pöytävarausten vastaanottaminen aloitettiin eilen ja tapahtuman (tuskin ainakaan hiipuvasta) suosiosta päätellen pöydät myyvät itsensä pikavauhtia loppuun. 

Menkää, maistakaa, nauttikaa ja fiilistelkää. Kertokaa sitten mistä me täällä Suomessa jäimme paitsi! 
Lisätietoa tapahtumasta: http://www.tousaurestaurant.com
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti